Några dagars arbete i Stockholm

Frukostutsikten under gårdagens flygresa

Frukostutsikten under gårdagens flygresa

Igår satte jag mig på planet upp till Stockholm för några dagars arbete. Ska både klara av några möten för projektets räkning och passa på att få lite arbetstid tillsammans med Erika. Även om vi hörs via telefon och mejl nästan dagligen inom projektgruppen känns det alltid som att projektet tar ett skutt framåt när vi ses och får tid att sätta oss ner tillsammans.

Det är många tankar som surrar kring hur vi ska få allt på plats för att kunna publicera en första version av vår webbplats innan NOSCOS i maj. NOSCOS är en nordisk konferens för sjukvårdspersonal om ryggmärgsskador som kommer att hållas i Helsingfors i slutet av maj i år. Det är extra spännande eftersom en av de tre konferensdagarna är ägnad åt ”våra” ämnen.  Läs mer på http://noscos2013.fi/

Vi skickade in en abstract förra veckan och har redan fått besked om att vi är antagna för att presentera vårt projekt under konferensen. Kul och lite spännande. Det är dock en del som ska vara fixat tills dess. Webbplatsen ska byggas, layouten sättas, medicinska artiklar läsas, texter skrivas och faktagranskas, bilder fixas och mycket, mycket mer… Jag lovar att hålla er uppdaterade på hur det går.

Jag blir lika fascinerad varje gång jag tar flyget mellan Sturup och Bromma hur enkelt och smidigt det funkar. Igår blev jag välkomnad med ett Hej Nora av mannen bakom incheckningsdisken, behövde varken visa legitimation eller biljett och satt på planet en kvart senare. Kände mig som värsta kändisen tills jag kom på att det troligen berodde på att jag var enda personen med rullstol inbokad på det planet. Åt god frukost med utsikt över molnen och var framme på Spinalis en halvtimme efter att planet hade landat.

Publicerat i Blogg, Nora Märkt med: , , ,