en kattrullstol

kattkudde

Min dotters kudde.

Jag vet att Nora har skrivet om sin dotter som glatt förklarar ”jag kan, mamma kan inte”. Men hemma hos oss har min dotter aldrig sagt ett ljud om min rullstol. Jag har länge varit nyfiken på vad som rör sig inne i ett huvud på en 2,5-åring…

På dagis kommer ofta barn fram till mig, men de är barn som är lite äldre. De vanligaste frågorna (förutom varför mina ben inte rör sig) är varför jag inte har klistermärken på min rullstol? Först förstod jag ingenting, men efter att ha tittat på Bollibompa några gånger föll polletten ner. En av programledarna sitter i rullstol och hon har gjort sin rullstol ”lite finare” med just klistermärken. Så självklart ska man ha klistermärken! Och helst Hello Kitty-klistermärken!

Idag för första gången fick jag en glimt av vad min dotter tänker om rullstolen! Hon tog fram en kudde som har formen av ett katthuvud. Lade kudden på golvet och satte sig på den. Efter att ha hasat runt några varv i stora rummet med fötterna som hjälp deklarerade hon stolt – jag har en kattrullstol!

Varför inte? En kattrullstol vill jag gärna ha! Det är ju så självklart! 🙂

Publicerat i Anna, Blogg Märkt med: , , ,