ett generationsskifte

hemma

Snön viner utanför fönstret och jag gör mitt yttersta för att slippa vara ute idag. Att sitta och arbeta vid datorn känns mycket tryggare. Jag har letat runt på Internet idag för lite ny input. Och jag har hittat riktigt roliga saker. Det verkar som om det är ett generationsskifte på gång! Det finns så många ”disabled parents” som är i samma situation som mig. Alla verkar vara runt 30 år och ha små barn! Eller så kanske jag väljer mina sidor väldigt selektivt…

Någonstans har jag läst att den barnkullen som föddes på sent 70-tal eller tidig 80-tal var den första barnkullen att sitta och allvar spela nintendo, amiga, sega och allt var det var. Vi är helt enkelt uppvuxna vid en surrande skärm! Och nu när vi är vuxna har Internet tagit över. Det bloggas om empowering gruppen ryggmärgsskadade föräldrar, tv-serien push girls, olika nya hjälpmedel och massa annat. Jag blir så peppad! Fast det snöar har det faktiskt varit en ganska bra dag!

Publicerat i Anna, Blogg Märkt med: , ,