Nu lanserar vi vår site

Nu lanserar vi mammapappalam.se

Nu lanserar vi mammapappalam.se

Vi har jobbat hårt de senaste månaderna mot vår deadline NoSCoS i Helsingfors. Onsdag morgon tar Erika och jag planet till Finland för att vara med på den nordiska konferensen om ryggmärgsskadevård. Det är därför roligt att kunna meddela att detta inlägg är skrivet på vår splitter nya webbplats www.mammapappalam.se

På webbplatsen kan du läsa medicinsk information om fertilitet, graviditet och förlossning när du har en ryggmärgsskada. Där finns också information om projektet mamma pappa lam samt våra bloggar. Sidan kommer att byggas ut allteftersom. Ni får komma ihåg att det är ett treårigt projekt, men vi är stolta över att vår baby nu är på plats! Nu är det lite upp till er läsare att komma med inspel om vad ni tycker saknas. Vi jobbar på en flik om föräldraskap. Där behöver vi bland annat hjälp med tips på smarta hjälpmedel för att ta fixa vardagen som småbarnsförälder. Skicka gärna in frågor till våra medicinska experter också.

Onsdag drar som sagt NoSCoS igång. Det ska bli mycket spännande att uppdatera sig på vad som händer inom ryggmärgsskadeforskningen. Jag ska försöka uppdatera er löpande både på vår facebooksida och Instagram. Håll tummarna på torsdag, då ska vi presentera mamma pappa lam för hela nordiska ryggmärgsskadeeliten!

Publicerat i Nora Märkt med: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.