Glad midsommar!

disk

godnatt till all disk

Jag hoppas att ni har haft en trevlig midsommar. Själv har vi firat inne i stan här i Malmö med dans runt stången i Folkets park. Fast vi är kanske inte den mest dansanta familjen utan stod bara och sjöng med. Det var fullt med barnfamiljer och efter dansen blev det lekplatsen, plaskdammen och till slut känguruerna.

Som en klassisk midsommar trodde vi att regnet skulle bryta ut vilken sekund som helst, men det kom aldrig något regn. Vi har suttit ute i bersån hela kvällen! Det har varit super och min dotter har varit på topp och underhållit hela sällskapet. Hon vill att alla ska spela Pimsch, vilket är ett påhittat spel där hon alltid kan reglerna och vi vuxna aldrig riktigt gör rätt.

Snart börjar min semester och jag kommer att dra ner på bloggandet. Vi ska vara hemma och ta det lugnt i Malmö hela sommaren. Vår dotter har i ett halvår sagt att hon snart ska få ett eget rum, men vi har inte renoverat färdigt rummet. Nu måste vi ta tag i saken för så klart ska man ha ett eget rum när man fyller 3!

Dagen har varit lång och nu säger jag godnatt till köket och disken. Det känns nästan som om allt är diskat om man släcker lampan… jag är mätt och glad och önskar alla en trevlig sommar! Vi hörs!

Publicerat i Anna, Blogg Märkt med: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.