En ny liten bebis!

bild

Hej igen,
det senaste blogginlägget jag skrev var från midsommarkvällen 2013. Sedan blev det tyst… jag har varit sjukskriven med en jobbig graviditet. Men nu är allt bra igen och vår lilla familj har fått en liten lillebror. Livet som tvåbarnsmamma har börjat sjunka in. Nu är jag delvis föräldrarledig och jobbar lite med ”mamma pappa lam”. Jag kan ju inte hålla mig borta från projektet!

Jag har nu en dotter på 3 år och en liten bebis på 2 månader. Jag har precis förstått att det krävs lite mer fantasi att vara mammaledig med allt var det innebär och ändå kunna hämta på dagis och hänga på lekplatsen. När min dotter var liten hade jag en bärsjal (på 4 meter) men nu känner jag att det tar för lång tid att sätta på mig sjalen och få bebisen i rätt position. Istället har jag nu köpt en ErgoBaby-bärsele med spädbarnsinlägg. Den är mycket snabbare att få på sig! Det är sekunder som räknas här hemma! Jag har även provat en BabyBjörn-bärsele, men jag tycker inte att det är så skönt att bära med axlarna. Jag bär hellre med höfterna och ryggen.

Det har varit så skönt nu under julledigheten när hela familjen har varit hemma men igår började verkligheten som ensam vuxen under dagarna. Jag ser verkligen fram emot våren när inte alla kläder ska dras av och på. En 2 månaders bebis har verkligen inget tålamod och inte direkt en 3-åring heller 😉

Publicerat i Anna, Blogg Märkt med: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.