Familjeträff i Stockholm

Söndag 27/4 kl 15-17 bjuder Mamma Pappa Lam in till en familjeträff på Rehab Station Stockholm. Vi hoppas att du som har ett rörelsehinder och antingen har barn eller funderar på att skaffa barn vill komma.

Målet med eftermiddagen är att vi föräldrar ska få träffas, utbyta erfarenheter och ett och annat tips. Partner och barn är välkomna att följa med. Vi kommer att ha rullstolar i olika storlekar på plats för de familjemedlemmar som vill prova. Vi kommer att bjuda på fika och fiskedamm för småttingarna.

Anmäl dig senast 24/4 till

För mer info se foraldramote spinaliskoket (5)

Publicerat i Nyheter Märkt med: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.