Fullt ös i solen!

Fullt ös med barn, ballonger och trevliga vuxnaI söndags anordnade Mamma Pappa Lam en familjeträff i Stockholm. Trots att det var årets hittills finaste dag valde ett  femtiotal besökare i olika åldrar att ta sig till Frösundavik för att för att mingla, leka, busa och prata lite allvar. Det blev en lyckad eftermiddag och utvärderingarna visar att deltagarna vill ses igen. Nästa gång ska dock vi organisatörer komma ihåg sådana självklarheter som att ha en presentationsrunda. Det kom också fram önskemål om att ha en föräldraträff riktad till dem med lite större barn.

Du som vill se fler bilder från helgens tillställning rekommenderas att gå in på www.facebook.com/mammapappalam där finns det ett album med lite mingelbilder.

Publicerat i Blogg, Nora, Nyheter Märkt med: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.