Facebookgrupp för föräldrar i rullstol

tobbe-960x589-m-text (1)Du har väl inte missat att det finns en svensk facebook-grupp för föräldrar med rörelsehinder. Just nu är det lite mer än 400 medlemmar! Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord som rör vardagen som förälder i rullstol.

Det är en sluten grupp för dig som har ett rörelsehinder eller lever tillsammans med någon som har det och antingen är förälder eller funderar på att bli. Om du vill bli medlem i gruppen så sök på ”föräldrar i rullstol” i Facebook och gör en förfrågan om att få bli medlem. Välkommen!

Publicerat i Nyheter, Startsidan Märkt med: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.